کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی”کشت سیب‌زمینی ارگانیک”

برگزاری کارگاه آموزشی توسط شرکت گوکرن

کارگاه آموزشی اصول کشاورزی ارگانیک در کشت سیب‌زمینی با هدف ارتقاء سطح دانش، مهارت و فرهنگسازی، در شهر اصفهان برگزار گردید.
این کارگاه که توسط کارشناسان گوکرن برای کشاورزان شهرستان فریدن در محل سازمان جهاد کشاورزی شهر اصفهان به مدت ۴ ساعت برپا شد خوشبختانه مورد استقبال عموم کشاورزان حاضر در جلسه قرار گرفت.

بخشی از سرفصل های ارائه شده در این کارگاه آموزشی:

– آماده‌سازی بستر برای کشت ارگانیک
– استفاده از کشاورزی ارگانیک در کشت سیب‌زمینی
– دوره گذار به ارگانیک
– کنترل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز با روش‌های: کشت مکانیکی، کنترل مکانیکی، حفاظت و استفاده از دشمنان
طبیعی و …
– بیان ادله‌ی برای لزوم حرکت به سوی کشاورزی ارگانیک
– معرفی محصولات ارگانیک، محصولات طبیعی، محصولات سالم و محصولات گواهی‌شده و تمیز دادن آن‌ها از یکدیگر
– راه‌های دستیابی به کشاورزی ارگانیک
– ضرورت ایجاد کشاورزی ارگانیک در کشور
و…

برگزاری چنین کارگاه‌های آموزشی ای بیانگر اهداف و سمت و سوی فعالیت های شرکت گوکرن می‌باشد.

مبنای آموزش؛ فرهنگ‌سازی هرچه بیشتر تولید، مصرف و اشاعه محصولات سالم و ارگانیک در سطح جامعه است.

درج شده در: اخبار و رویدادها, ارگانیک, مهندسی تولید و خدمات
برچسب ها: , , , ,