افزایش تنوع زیستی
مطالب و مقالات

افزایش تنوع زیستی با کشاورزی ارگانیک

افزایش تنوع زیستی با کشاورزی ارگانیک خرمی وفا استاد دانشگاه رازی معتقد است: کشاورزی ارگانیک به کاهش تولید دی اکسید کربن کمک می کند که در نهایت سبب افزایش تنوع زیستی می شود. دکتر خرمی وفا، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)...
احیای خاک
مطالب و مقالات

احیای خاک با کشاورزی ارگانیک

احیای خاک با کشاورزی ارگانیک کیفیت محصولات زراعی و سلامت دام و انسان، در گرو وجود خاک سالم و بدون آلودگی می باشد، احیای خاک گامی مهم در حفظ منابع غذایی می باشد. چنین خاکی از طریق فعالیت های بیولوژیکی خود و بدون اتکا به انرژی های ورودی، می تواند...
جنبش ارگانیک
مطالب و مقالات

جنبش ارگانیک

جنبش ارگانیک چیست؟ جنبش ارگانیک به طور گسترده اشاره به سازمان ها و افرادی که در سراسر جهان در ترویج کشاورزی ارگانیک درگیر هستند دارد. تاریخچه آن به نیمه اول قرن بیستم، هنگامی که کشاورزی مدرن در مقیاس وسیع شروع به ظهور کرد، برمی گردد.جنبش ارگانیک در اوایل دهه ی...
برداشت صیفی جات
مطالب و مقالات

برداشت صیفی جات از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن

برداشت صیفی جات از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن برداشت صیفی جات نظیر خیار فضای باز  و  کدو خورشتی از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن در اردیبهشت ماه 1392 آغاز شد. مهندس حسینی مدیر مزرعه تحقیقاتی اظهار داشت که: در فرآیند تولید این محصولات از سموم و مواد شیمیایی استفاده نشده است و برای کنترل آفات از آفت کش نیم آزال (نیم...
نیترات
مطالب و مقالات

نیترات بیش از حد مجاز در آب آشامیدنی چند روستای فریدن

نیترات بیش از حد مجاز در آب آشامیدنی نماینده مردم فریدن در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود شش روستای شهرستان فریدن و یک روستا نیز در شهرستان فریدون شهر وجود دارد که میزان نیترات موجود در آب این روستا ها بیش از حد مجاز است. محمد علی اسفنانی افزود: متاسفانه...
استفاده غاز ها در کنترل علف های هرز
مطالب و مقالات

استفاده از غاز ها در کنترل علف های هرز

استفاده غاز ها در کنترل علف های هرز مدت زیادی است که استفاده غاز ها در کنترل علف های هرز در کشت برخی گیاهان استفاده می شود . اگرچه که در آسیا از این پرنده به مقدار زیاد استفاده می گردد اما از دهه 1950، در کشور آمریکا نیز از  غاز ها...
مواد غذایی ارگانیک
مطالب و مقالات

مواد غذایی ارگانیک

مواد غذایی ارگانیک مواد غذایی ارگانیک به غذاهایی اطلاق می‌گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش‌ها و علف کش‌هـای مصـنـوعــی و ارگانیسم‌های اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند. معیار سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات ارگانیک: خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـین زراعــی نباید با آب فاضلاب...
مطالب و مقالات

ما همان مواد غذایی هستیم که می خوریم…

 ما همان مواد غذایی هستیم که می خوریم... هر 35 روز سلول های پوست جایگزین می شوند و بدن سلول های جدید را از خوراکی و مواد غذایی که خوردیم می سازد... پس این ما هستیم که انتخاب می کنیم از چه ساخته شویم! مطالعات اخیر از رابطه‌ای دو طرفه...
سرطان
مطالب و مقالات

سرطان ارمغان سم پاشي بيش از حد ميوه‌ها

سرطان ارمغان سم پاشي بيش از حد ميوه‌ها دکتر عبدالهي با اشاره به احتمال وجود رابطه بين تجمع سموم در محصولات کشاورزي و بيماري‌هاي مزمن گفت: سم شناس‌ها بايد اين روابط را بيابند تا بتوانند از وقوع بيماري‌هاي مزمن مانند سرطان و ديابت جلوگيري کنند. (بیشتر…)
چای سبز
مطالب و مقالات

چای سبز ؛ داروی شفابخش بسیاری از بیماری‌ها

چای سبز ؛ داروی شفابخش بسیاری از بیماری‌ها معروف است که با چای سبز می‌توان بسیاری از بیماری‌ها را درمان کرد: سرطان روده و غده‌ی پروستات، بیماری قند، آلزایمر و نیز چاقی را. دانشمندان آمریکایی در پژوهشی درستی این ادعا را در یک مورد ثابت کرده‌اند. (بیشتر…)
آبیاری
مطالب و مقالات

آبیاری در کشاورزی ارگانیک (تیم تحقیقاتی شرکت گوکرن)

تاثیر آبیاری در کشاورزی ارگانیک استفاده از آبیاری باعث بهبود زندگی و افزايش درآمد كشاورزان می شود، اما اثرات منفی بالقوه ای در كشاورزی تحت سيستم آبياری وجود دارد كه در زير به برخی از‌ آنها اشاره شده است: (بیشتر…)
مرغ ارگانیک
مطالب و مقالات

مرغ ارگانیک همان مرغ بدون آنتی بیوتیک است!؟!

مرغ ارگانیک همان مرغ بدون آنتی بیوتیک است!؟! اگر این روزها سری به فروشگاه های معتبر و زنجیره ای عرضه مواد غذایی یا میادین میوه و تره بار زده باشید، حتما مرغ های بسته بندی با عنوان «مرغ سبز» را دیده اید. برخی افراد گمان می کنند «مرغ سبز» نام دیگر مرغ ارگانیک است اما حقیقت چیز دیگری است. گفت وگوی زیر...
محصولات ارگانیك
مطالب و مقالات

چرا استفاده از محصولات ارگانیك به نفع ماست ؟

چرا استفاده از محصولات ارگانیك به نفع ماست؟ بسیاری از متخصصان و محققان حوزه سلامت به‌طور مستمر به مردم توصیه می‌كنند كه مواد‌غذایی سالم و طبیعی را بیشتر در برنامه غذایی خود بگنجانند و تا جایی كه می‌توانند استفاده از محصولات ارگانیك را جایگزین موادغذایی خود كنند. ابسیاری از متخصصان و...
مطالب جدید تر