برداشت صیفی جات از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن

برداشت صیفی جات

برداشت صیفی جات از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن

برداشت صیفی جات از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن

برداشت صیفی جات نظیر خیار فضای باز  و  کدو خورشتی از مزارع تحقیقاتی شرکت گوکرن در اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ آغاز شد.

مهندس حسینی مدیر مزرعه تحقیقاتی اظهار داشت که: در فرآیند تولید این محصولات از سموم و مواد شیمیایی استفاده نشده است و برای کنترل آفات از آفت کش نیم آزال (نیم آزال – تی / اس حشره‌کشی طبیعی است که عصاره‌ی مغز دانه‌ی میوه‌ی چریش بوده و کنترل کننده‌ی آفات مکنده و جونده، کنه‌های تارتن در درختان میوه، گیاهان گلخانه‌ای، گیاهان زینتی، مزارع و جنگل‌ها، خزانه‌های تولید نهال، فضای سبز شهرها و گیاهان آپارتمانی می‌باشد.

مصرف نیم آزال – تی/ اس در تولید محصولات ارگانیک توصیه می‌شود.)، برای مبارزه با علف های هرز از روش های کنترل مکانیکی، همچنین برای کنترل بیماری های قارچی از مدیرت های خاص در آبیاری استفاده نموده اند و در راستای تامین عناصر اصلی غذایی از کود آلی ورمی کمپوست (این کود اصلاح کننده خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک بوده و علاوه بر وزن مخصوص کم، فاقد هر گونه بو، میکروارگانیسم های پاتوژن، باکتری های غیر هوازی، قارچ ها و علف های هرز می باشد.

ورمی کمپوست علاوه بر عناصر ماکرو مانند ازت ، فسفر و پتاسیم که در فعالیت های حیاتی گیاه نقش اسای دارند حاوی عناصر میکرو مانند آهن، مس، روی، منگنز نیز می باشد. علاوه بر این با داشتن موادی مانند ویتامین B12 و اکسین عوامل محرک رشد گیاه را فراهم می آورد.) و کودهای ارگانیک بهره جسته اند.

در ادامه بیان نمود که عرضه ی این محصولات در بازارهای استان اصفهان و تهران صورت خواهد گرفت، و همچنین برای تولید بیشتر محصولات و همکاری با کشاورزان ابراز امیدواری کرد.

khiyar

درج شده در: مطالب و مقالات
برچسب ها: , , ,

مرکز ارگانیک گوکرن